Vermeulen Administraties & Advies

“Vermeulen Administraties & Advies verzorgt uw boekhouding, salarisadministratie en belastingen. Starters bieden wij kosteloos een 1,5 uur durend advies gesprek aan. Tijdens dit gesprek krijgt u tips over het inrichten van de administratie.

Ons bedrijf is in 2004 gestart in Kortenhoef en sinds 2011 gevestigd in Hilversum. Het lidmaatschap van de beroepsorganisatie NOAB, met de daarbij behorende verplichte bijscholing, is voor u een extra kwaliteitswaarborg.

Onze missie: u de zorg voor uw administratie en belastingaangiftes uit handen nemen.
Ons motto: de puntjes op de i.”

Zeverijnstraat 6 - 1216 GK - Hilversum
Tel: 035 6282979 - Mob: 06 41701155
Openingstijden:
Openingstijden:

9.00 tot 17.00

Ineke Vermeulen

Het voeren van administraties doe ik al mijn hele werkzame leven. Bij de bedrijven waar ik werkzaam was, ben ik begonnen met het simpele invoer werk en na flink wat avond opleidingen, geëindigd in de automotive als financieel manager. Boeiend, maar na 10 jaar wel toe aan een verandering van omgeving. Inmiddels ben ik al meer dan 10 jaar werkzaam als zelfstandig ondernemer. Ik ben me zeer bewust van de stress die administratie en belastingen bij ondernemers kan veroorzaken. In mijn dienstverlening streef ik naar simpele tools en oplossingen om ervoor te zorgen dat mijn klanten inzicht in hun financiële positie hebben en houden.

Mob: