SDH Engineering

Richt zich op de industriële automatisering en met name op de hardware engineering voor machines en installaties. Met het geavanceerde tekenpakket Eplan P8 worden de projecten van pre-engineering tot documentatie beheert in Eplan P8. Omdat Eplan P8 een database programma is worden alles gegevens beheerd zodat artikel en projectgegevens altijd correct beschikbaar zijn.

SDH Engineering heeft als doel bedrijven verder te helpen met het engineering van hun producten door schema’s van hoge kwaliteit te maken. Door de add-on Pre-planning kan in de begin fase gegevens gekoppeld worden met een overzicht van een schip of machine, op deze wijze wordt vooraf alle belangrijke gegevens vastgelegd waardoor snel en foutloos het schema gemaakt wordt. Ook de bijhorende documenten worden in Eplan P8 gegeneerd of naar Excel geëxporteerd.

SDH Engineering heeft al 17 jaar ervaring met Eplan in de machinebouw, scheepsbouw, transportsystemen en beheer van en het inrichten van Eplan P8.

Onze diensten zijn; Tekenwerk,hardware engineering, Eplan beheer, advies en training

Mr. J. Sandersonhof 7 - 1241CD - Kortenhoef
Mob: 0639512957

Sander Doorenbosch

Ervaren hardware engineer met veel ervaring met het tekenpakket Eplan P8. Met een duidelijke visie over de toekomst van het vak. Teamplayer die ook als vrijwilliger bij de brandweer klaar staat voor de medemens

Mob: 0639512957