Mrs. Italy

Diependaalselaan - 380 1215KK - Hilversum

Anneke Dijkstra

Sinds april probeer ik als Mrs. Italy Hilversum en omstreken te veroveren met een luxe pizzabus. Ik breng niet alleen de pizza’s, maar de hele pizzeria naar de mensen thuis: een luxe variant op pizzabezorging.

Ik heb 10 jaar in Italië gewoond en daar aardig wat pizzeria’s van binnen gezien. Eenmaal terug in Nederland verbaasde ik me over het feit dat er niet veel plekken zijn waar je echt goede, ambachtelijke pizza’s kunt eten. Tijdens een familiebezoek in Venetië kwam er een pizzabakkersopleiding op mijn weg, die ik uit pure nieuwsgierigheid ben gaan volgen, om te ontdekken wat er nou zo moeilijk is aan goede pizza’s bakken. Die nieuwsgierigheid heeft met wat omwegen geleid tot de pizzabus.

Door de twee enorme steenovens in de bus kan ik grote groepen mensen gelijktijdig voorzien van heerlijke pizza, maar ik kom in Hilversum en Loosdrecht ook voor een paar pizza’s langs. Bij mijn pizzaproeverijen bereid ik grote, langwerpige pizza’s die in slices uitgeserveerd worden. Zo kan iedereen gelijktijdig eten en is er een heel gevarieerd menu.

In de keuken van mijn bedrijfshal in Loosdrecht bereid ik het deeg en de ingrediënten. Doordat het deeg 80% water bevat en ten minste 24 uur rijst, is het koolhydraat-arm en licht verteerbaar. Ik vind het leuk mensen blij te maken met echt goede pizza’s en de reacties zijn erg positief! Ik probeer altijd flexibel in te spelen op speciale verzoeken en maak van elke pizza iets speciaals, van klassiekers tot culinaire hoogstandjes.

Alle bestellingen worden vooraf telefonisch, via mail, Facebook of whatsapp ingepland, en op de dag zelf kan er nog via internet of mobiele app een bestelling gedaan worden. Bestellingen in de buurt kunnen al vanaf 1 pizza. Ik ben van woensdag tot zondag geopend en voor grotere groepen op aanvraag ook op maandag of dinsdag.

Ik ben lid geworden van Ondernemend Wijdemeren omdat ik graag in contact wil komen met andere ondernemers om mee te kunnen brainstormen, die hun kennis met me willen delen of willen ruilen voor pizza;-) En hopelijk kan ik ook iets ‘terugbetekenen’!

Hopelijk tot ziens of een van de volgende netwerkbijeenkomsten.

Hartelijke groet,
Anneke Dijkstra / Mrs. Italy

Mob: 0615162648