HealingTherapie

Bij praktijk Healing Therapie Loosdrecht kun je terecht voor een behandeling, bijv. als je energieniveau te laag is, vol hoofd, stress, niet jezelf kunnen zijn, je ongelukkig voelen, voor herstel na operatie, etc. De kern van mijn werk is: geneeskrachtig herstel van lichaam en geest. Ook voor herstel van ‘onbegrepen’ klachten kun je bij mij terecht.

Vermeerlaan 40 - 1231 AP - Loosdrecht
Mob: 06 43 10 69 17
Openingstijden:
9:00 - 22:00 uur (op zaterdag na overleg)

Beata van Etten

Sinds 2011 heb ik een éénpersoonspraktijk voor Healing & Reading, sinds 3 jaar ben ik gevestigd in Loosdrecht. In mijn leven heb ik opleidingen gevolgd, zoals lichaamsgerichte Psychotherapie, Rebalancing, Cranio-Sacraal therapie, opleiding Leraar Omgangskunde, opleiding Healer, Reader en Lightworker. Op deze laatste opleiding ontdekte ik mijn (aangeboren) gave voor healing en genezing. Mijn kennis en gave zet ik sinds 10 jaar in om andere mensen te helpen.

Als kind was ik al heel gevoelig (Hoog Sensitief Persoon HSP) en was ik met name gefocust op de (psychologische) omgang tussen mensen. Hierbij kon ik goed zien of mensen zich voordeden zoals zij wèrkelijk waren of dat zij een bepaalde houding lieten zien naar de buitenwereld, vanuit een verbroken verbinding met zichzelf… Hier heb ik mijn werk van gemaakt. Ik help mensen op hun weg naar heling toe. De behandelingen: healing & magnetiseren (het wegnemen van klachten), reading, intuïtieve ontspanningsmassage.
Ook situaties kunnen geheald worden.

Mob: 0643106917