Finesse Incasso Services BV

Finesse Incasso Services B.V. is een betrokken partner, die ontzorgt en actief meedenkt over de optimale inrichting van uw incassotraject. Wij bieden een totaalpakket aan diensten op het gebied van creditmanagement. In alles wat wij doen staat de behoefte van de klant centraal.

MET FINESSE KIEST U VOOR
Een partner die de relatie tussen u en uw klanten centraal zet. Hierdoor bent u blijvend verzekerd van een goede klantrelatie.
Een alomvattende dienstverlening, die naadloos aansluit op uw vraagstelling. Hierdoor voorkomen wij onnodige (hoge) kosten.
Een duurzame relatie. Hierdoor blijven de klanten trouw aan Finesse, waardoor u zeker bent van een betrouwbaar partnerschap voor nu en de toekomst.

Melbournestraat 9 - 1175 RM - Lijnden
Tel: 085-2735268
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 09.00-17.00 uur

Mark Reukers

De medewerkers van Finesse Incasso Services B.V. hebben allen een enorme drive om een dossier tot een goed einde te brengen. Uw probleem is onze uitdaging! Alle medewerkers zijn doelgericht, flexibel maar zeker ook volhardend en vasthoudend.

Onze relaties kiezen voor Finesse Incasso Services vanwege de aanwezige kennis, prettige en open samenwerking en vanwege de duidelijke communicatie.

Mob: 06-10394608