Ledenvergadering / netwerkborrel

woensdag 29 november 2017

LET OP! GEWIJZIGD PROGRAMMA

Graag nodigen wij u uit voor de jaarlijkse ledenvergadering op woensdag 29 november aanstaande. Tijdens deze vergadering zijn we te gast bij Ondernemend Wijdemeren-lid De Drie Dorpen in Ankeveen.

Ledenvergadering
Tijdens de ledenvergadering zullen de notulen van 17 mei jongstleden en de begroting 2018 aan bod komen. Vanzelfsprekend zullen we ook stilstaan bij het overlijden van onze oud-voorzitter en erelid Dick Stobbe. Aan het einde van de vergadering is er de mogelijkheid om tijdens de rondvraag uw vragen aan het bestuur te stellen.

Vacature bestuurslid
Per 1 januari zijn er in het bestuur vacatures voor bestuursleden (ca. 9-10 avonden per jaar) Wij willen dolgraag het bestuur verjongen en vinden daarbij meer diversiteit in het bestuur heel belangrijk. Heb je interesse en maak jij het verschil? Meld je dan aan via info@ondernemendwijdemeren.nl, dan nemen wij contact met je op.

Presentaties
Door privéomstandigheden van een van de sprekers zijn de presentaties geannuleerd.

Netwerkborrel en diner
Na afloop van de vergadering is er tijdens de netwerkborrel de gelegenheid om bij te praten en van gedachten te wisselen met andere ondernemers. Ter afsluiting van de netwerkborrel serveert De Drie Dorpen deze avond een herfstgerecht van stoofvlees, rodekool en garnituren.
Locatie
De Drie Dorpen
Cannenburgerweg 51
1244RG Ankeveen

Wanneer
Woensdag 29 november

Tijden
Ledenvergadering vanaf 17.30uur (inloop vanaf 17.00 uur)
Netwerkborrel en Diner vanaf 18.30 (inloop vanaf 18.00 uur)

Aanmelden kan via deze link