Ledenvergadering / netwerkborrel

woensdag 29 november 2017

Graag nodigen wij u uit voor de jaarlijkse ledenvergadering op woensdag 29 november aanstaande. Tijdens deze vergadering zijn we te gast bij Ondernemend Wijdemeren-lid De Drie Dorpen in Ankeveen.

Ledenvergadering
Tijdens de ledenvergadering zullen de notulen van 17 mei jongstleden en de begroting 2018 aan bod komen. Vanzelfsprekend zullen we ook stilstaan bij het overlijden van onze oud-voorzitter en erelid Dick Stobbe. Aan het einde van de vergadering is er de mogelijkheid om tijdens de rondvraag uw vragen aan het bestuur te stellen.

Vacature bestuurslid
Per 1 januari zijn er in het bestuur vacatures voor bestuursleden (ca. 9-10 avonden per jaar) Wij willen dolgraag het bestuur verjongen en vinden daarbij meer diversiteit in het bestuur heel belangrijk. Heb je interesse en maak jij het verschil? Meld je dan aan via info@ondernemendwijdemeren.nl, dan nemen wij contact met je op.

Diner
Na afloop van de vergadering en voor aanvang van de presentaties is er de mogelijkheid om gezamenlijk te dineren. De De Drie Dorpen serveert deze avond een herfstgerecht van stoofvlees, rodekool en garnituren.

Kleurcoaching en ‘Het Imago Spel’
Gerdi van Bijleveld is kleurcoach / imago consultant en lid van Ondernemend Wijdemeren. Gerdi zal tijdens een korte presentatie uitleg geven over de verschillende facetten van haar werk. Onderdeel van haar werk is “Het Imago Spel”, waarbij u op een positieve manier zult ervaren hoe bijzonder u bent in de ogen van een ander.

Toegankelijkheid openbare ruimten en bedrijven.
Gretha Jager van WAC Wijdemeren en Govard-Jan de Jong doen een presentatie over de toegankelijkheid van openbare ruimten en bedrijven. Samen met zijn vrouw Mascha heeft Govard-Jan een paar interessante discussiepunten en voorbeelden van verbeterpunten in de regio verzameld.

Netwerkborrel
Na afloop is er tijdens de netwerkborrel de gelegenheid om bij te praten en van gedachten te wisselen met andere ondernemers.

Locatie
De Drie Dorpen
Cannenburgerweg 51
1244RG Ankeveen

Wanneer
Woensdag 29 november
Ledenvergadering vanaf 17.30uur (inloop vanaf 17.00 uur)
Diner en Presentaties vanaf 18.30 (inloop vanaf 18.00 uur)

Vergaderstukken
Volgen 21 november

Aanmelden kan via deze link